Aannemers vergelijken

Op zoek naar een betrouwbare aannemer?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aannemer voor je woning? Of wil je regionale aannemers vergelijken? Wij brengen jou in contact met maximaal 4 gecontroleerde aannemers uit je regio.

Vraag direct offertes op van gecontroleerde aannemers en vind de beste aannemer voor jouw klus.

 

Type klus

Wanneer wil je het laten uitvoeren?

9 + 4 =

Zo gaat het in zijn werk

j

Beantwoord een aantal vragen

Beantwoord een aantal vragen over je klus

U

Selecteren van geschikte aannemers

Wij koppelen jouw aanvraag met gecontroleerde aannemers uit jouw regio

h

Ontvang offertes

Ontvang offertes van de geselecteerde aannemers, vergelijk en kies

aannemers kosten vergelijken

Veel gestelde vragen

Hoe selecteren jullie aannemers?

Na ontvangst van je aanvraag selecteren wij automatisch aannemers. Hierbij kijken we naar je regio, type opdracht en je wensen.

Wij controleren onze aangesloten aannemers op:

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Je persoonlijke gegeens zijn veilig bij ons. Wij gebruiken je gegevens om de verschillende aannemers te selecteren. Je gegevens worden alleen doorgezet naar de geselecteerde aannemers voor de offerte.

Wat doet een aannemer?

Een aannemer neemt in de breedste zin van het woord werk aan. Dit loopt uiteen van verbouwingen, keukens, badkamers en toiletten en dakkapellen. Indien nodig schakelt de aannemer een specialist in om samen met hem het werk tot een goed, veilig en mooi resultaat te brengen. Niets is een aannemer te gek, hij zorgt ervoor dat de juiste vakmensen worden ingeschakeld.

 • Verbouwing en dakkapellen
  Verreweg de meeste werkzaamheden van een aannemer vallen onder een verbouwing. Dit omvat bijvoorbeeld een renovatie, aanbouw of verbouw. Bij een renovatie wordt bestaande bouw opgeknapt met nieuw materiaal of een frisse look. De taak van de aannemer is om het renovatieproject zo goed mogelijk te laten verlopen van begin tot eind. Hij is het eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als de aangehaakte specialisten.

 

 • Keuken, badkamer en toilet
  Heb jij een nieuwe keuken, badkamer of toilet uitgezocht, maar ben je niet in staat om dit zelf te plaatsen? Dan kun je het beste een aannemer inhuren. Een aannemer heeft verstand van zaken, heeft oog voor detail en weet hoe een woning in elkaar steekt. Ook wanneer je jouw oude keuken of badkamer wilt laten demonteren, kan een aannemer dit in één klus oppakken. Het inmeten, monteren en eventueel verleggen van leidingen is routinewerk voor een aannemer. Vraag direct verschillende offertes op en vergelijk onze aannemers.
 • Uitbouw, aanbouw en opbouw
  Een aanbouw is bedoeld om de woning groter te maken of een extra ruimte te creëren met bijvoorbeeld een serre of een grotere keuken. Vaak beslaat een uitbouw enkele meters of gaat het om een dakkapel.

Hoe vind ik een goede aannemer?

Het vinden van een goede aannemer kan op zichzelf al een hele klus zijn. Vraag daarom via onze vergelijker offertes op van verschillende aannemers en vind de beste aannemer voor jouw klus. Wij bieden vakmanschap en professionals in het vak die jou gegarandeerd het mooiste resultaat zullen leveren.

Wat zijn de kosten van een aannemer?

De kosten van een aannemer zijn geheel afhankelijk van de klus. Dit varieert van een paar honderd euro tot wel enkele tientallen duizenden euro’s. Hoe meer tijd de aannemer nodig heeft om de klus af te ronden, hoe hoger de kosten zullen liggen. Ook de materiaalkeuze zal hierbij een rol spelen; je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Vraag direct diverse offertes op en vergelijk de aannemers zelf.

De beste aannemer?

Het vergelijken en vinden van een goede aannemer kan een hele klus zijn. Of het nu gaat om een verbouwing, keuken of dakkapel, de juiste aannemer pakt de klus op een geschikte manier aan en weet er een mooi resultaat van te maken. 

Maar, hoe weet je nu wie de juiste aannemer is voor jouw verbouwing? Wij helpen je bij het vinden van de beste aannemer voor jouw klus. Vraag daarom direct offertes op van verschillende aannemers en vind de beste aannemer voor jouw klus!

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van aannemers?

Wanneer je verschillende offertes hebt ontvangen, lijkt het misschien wel een jungle aan mogelijkheden. Punten waar je op kunt letten om de best keuze te maken:

 • Prijs
 • Oplevertermijn
 • Referenties en kwaliteit
 • Garanties en verzekeringen
 • Klik en gevoel bij de aannemer

Let er goed op dat niet alle aannemers dezelfde materialen hoeven te gebruiken en de keuze kunnen maken uit goedkoper of duurder materiaal. Zorg dat de volledige offerte duidelijk is en je weet waar je voor betaalt. Vraag nu jouw offertes aan en vergelijk!

Op zoek naar andere specialisten voor jouw huis?

Ben je op zoek naar andere specialisten voor je klus? Wij helpen je graag met het vinden van de beste specialist voor je klus.

Dakspecialisten vergelijken

Isolatiespecialisten vergelijken

Schilders vergelijken

Traprenovatie specialisten vergelijken

Zonnepanelen specialisten vergelijken

Meer weten over verbouwen?

Wat zijn aftrekbare kosten bij het kopen van een huis?

Wat zijn aftrekbare kosten bij het kopen van een huis?

Heb je een huis gekocht en wil je weten welke aftrekbare kosten je hebt gemaakt? Of ga je een huis kopen en wil je weten welke kosten aftrekbaar zijn? Bij het kopen van een woning zijn er allerlei kosten die je later weer kan aftrekken. Zo voorkom je dat je te veel...

Waar je aan moet denken als je een nieuwbouwhuis wil kopen

Waar je aan moet denken als je een nieuwbouwhuis wil kopen

Wil jij weten waar je aan moet denken als je een niewbouwhuis gaat kopen?Het kopen van een niewbouwhuis gaat net even anders dan het kopen van een bestaande woning.In deze blog vertellen we je waar je aan moet denken als je een nieuwbouwhuis gaat kopen. Hier moet je...

Stappenplan voor het bezichtigen van een huis

Stappenplan voor het bezichtigen van een huis

Heb jij een huis gevonden dat past binnen de verwachtingen? Dan wordt het tijd om een afspraak te maken met de makelaar voor een bezichtiging van het huis. Wil jij met een goede voorbereiding een huis bezichtigen? Wij hebben een stappenplan gemaakt dat jou helpt bij...

Stappenplan voor het bieden op een huis

Stappenplan voor het bieden op een huis

Heb je je droomhuis gevonden en past het ook nog binnen je budget? Dan kun je een bod gaan uitbrengen. Hoe je dat doet? Via ons stappenplan helpen wij je met het bieden op een huis.Bieden op een huis, zo doe je dat: Stap 1: Ken je situatie Heb je je droomhuis...

Wat is de kosten koper?

Wat is de kosten koper?

Wil jij een huis gaan kopen en ben je benieuwd wat kosten koper betekent? In dit artikel lees je wat de kosten koper betekent en welke kosten dat zijn.Wat is de kosten koper? Wanneer je een huis gaat kopen, kopen er meer kosten kijken dan alleen de koopsom van de...