Internet, TV & Bellen vergelijken

Ga je verhuizen? Vergelijk dan aanbieders van internet, tv en bellen met onze vergelijker. Hiermee vergelijk je alle aanbiedingen en providers van internet, tv en bellen. Zo ben je verzekerd van een goede deal!

Heb je al een contract bij een provider voor internet, tv en bellen? Geef dan je verhuizing door aan je provider. Zij verhuizen het contract naar je nieuwe adres. 

Loopt je contract af of heb je nog geen contract voor internet, tv en bellen? Wij bieden jou onze onafhankelijke vergelijker. Hiermee kun je aanbieders vergelijken op

  • Prijs
  • Looptijd
  • Snelheid 
  • Televisie opties

Wanneer je het contract afsluit wordt er ook een opzegging doorgegeven aan je huidige leverancier. Handig hé?

Veelgestelde vragen bij het overstapen en vergelijken van internet, tv en bellen

Waarom internet, tv en bellen vergelijken?

Voordat je een contract afsluit voor internet tv en bellen is het verstandig om aanbieders te vergelijken. Door het vergelijken heb je inzicht in welke aanbieders er zijn. Met de vergelijk selecteer je welke aanbieders passen bij jou wensen en kies je de beste deal. 

Hoe werkt het vergelijken?

Voor het vergelijken vul je eerst je adres in. Hiermee kunnen we berekenen wat de maximale snelheid van internet op je adres is. Hierna kun jij je wensen voor snelheid en televisie opties aangeven. Onze vergelijker gaat dan voor jou aan de slag en selecteert de beste aanbiedingen die voldoen aan je wensen. Beste aanbieder gevonden? Dan kun je het contract afsluiten. 

Wanneer kan ik overstappen naar een andere provider?

Het is afhankelijk van de einddatum van je  huidige contract wanneer je kan overstappen. Zorg er voor dat je op tijd overstapt, zo kom je niet zonder internet en tv te zitten. Stel de ingangsdatum van je nieuwe contract in 1 dag voor de einddatum van je oude contract. Zo weet je zeker dat je altijd internet hebt en bereikbaar bent!

Wordt mijn huidige contract bij mijn provider opgezegd?

Ja, nadat je een nieuw contract hebt afgesloten wordt je huidige contract automatisch opgezegd. Mocht je via VerhuisCheck doorgezet worden naar de website van de provider, kies daar dat je nieuwe provider de opzegging doorgeeft bij je oude provider.

Welke provider is het goedkoopste?

Providers doen vaak speciale aanbiedingen. Daardoor wisselt het vaak wie de goedkoopste provider is. Daarom is het verstandig om providers te vergelijken met onze vergelijker. Zo ben je zeker van de beste deal.

Wat als je nog geen provider hebt?

Heb je nog geen contract voor internet, tv en bellen bij een provider? Dan kun je gerust gebruik maken van onze vergelijker. Je hoeft dan geen verhuizing of opzegging door te geven. 

Welk abonnement moet ik kiezen?

Onze vergelijker biedt jou een overzicht van alle aanbiedingen van providers voor internet, tv en bellen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

Internet, TV en Bellen Vergelijker