Verhuisbedrijven vergelijken

Ontvang tot 4 offertes van verhuisbedrijven en vergelijk

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf voor jouw verhuizing?

Via onze verhuisbedrijf vergelijker kun je verhuisbedrijven vergelijken. Je ontvangt tot 4 offertes van verschillende verhuisbedrijven met daarin alle informatie en prijzen.

Woningtype

Woningtype nieuwe adres

Inpakken

De- en montagewerkzaamheden

9 + 6 =

Zo gaat het in zijn werk

j

Beantwoord een aantal vragen

Beantwoord een aantal vragen over je huis

U

Selecteren van de schilders

Wij koppelen jouw aanvraag met gecontroleerde schilders uit jouw regio

h

Ontvang offertes

Ontvang offertes van de geselecteerde schilders, vergelijk en kies

verhuisbedrijven vergelijken offerte

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat jouw verhuizing op rolletjes verloopt. In overleg met het verhuisbedrijf kun je ervoor kiezen dat zij je spullen demonteren, inpakken, verhuizen en monteren. Wanneer je grote spullen moet verhuizen, kan het verhuisbedrijf een verhuislift gebruiken. Schade als gevolg van het verhuizen komt amper voor, en als het toch ontstaat dan keert de verzekering uit.

Kortom, verhuizers nemen het werk uit je handen en jij verhuist zo met minimale stress.

Verhuisbedrijven in Nederland

In Nederland zijn er bijna 1.000 verhuisbedrijven actief. Een verhuisbedrijf zorgt er voor dat je inboedel wordt verhuisd naar je nieuwe woning. De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren, denk hierbij aan de hoeveelheid spullen en de afstand tussen de huizen. 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf?

N

Geen stress bij je verhuizing

Door het inschakelen van een verhuisbedrijf ben je verzekerd van een goede verhuizing. Dit scheelt jou een hoop gedoe en stress

N

Het tilwerk wordt uitgevoerd door professionals

N

Je spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing

N

Je hoeft geen verhuiswagen of verhuislift te huren

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van verhuisbedrijven?

Belangrijk bij verhuisbedrijven vergelijken is dat je een goed gevoel hebt bij het bedrijf en de offerte. Een offerte moet netjes en verzorgd zijn. Bekijk de prijs van de verhuizing en controleer of de prijs inclusief of exclusief BTW is. Let ook op de bepalingen, de kans op schade is erg klein, maar die verzekering moet wel aanwezig zijn. Aangesloten verhuisbedrijven bij VerhuisCheck zijn gecontroleerd en beschikken over een certificaat of keurmerk.

Waar kan het verhuisbedrijf voor zorgen? 

Naast dat de verhuizers ervaring en routine hebben met verhuizen, hebben zij ook de juiste hulpmiddelen. Een verhuizing naar een appartement kan snel gaan met een verhuislift. De professionele verhuizers plaatsen een elektrische verhuislift onder het balkon, of op een plek waar een raam eruit kan, en in slechts een dagdeel krijgen zij de gehele inboedel op de juiste plek. Zij hebben ook allerlei hulpmiddelen zoals steekwagens en hondjes om objecten te verplaatsen. Zelfs het verhuizen van een muziekinstrument zoals een piano of vleugel is geen probleem. Door al deze voorbeelden kun je stellen dat een verhuisbedrijf alles kan en doet om de hele verhuizing vlot te laten verlopen.

Veel gestelde vragen

Hoe selecteren jullie verhuisbedrijven?

Na ontvangst van je aanvraag koppelen wij automatisch verhuisbedrijven uit jouw regio met je klus. Hierna sturen de verhuisbedrijven vrijblijvend een offerte naar jou per e-mail. Mocht een verhuisbedrijf nog vragen hebben, dan zal iemand je bellen of e-mailen.

Onze aangesloten verhuisbedrijven zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over de volgende keurmerken en/of lidmaatschappen:

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Je persoonlijke gegeens zijn veilig bij ons. Wij gebruiken je gegevens om de verschillende verhuisbedrijven te selecteren. Je gegevens worden alleen doorgezet naar de geselecteerde verhuisbedrijven.